Zaman Paradoksu

0

Zamansal paradoks (benzer şekildezaman paradoksu ve zaman yolculuğuparadoksu) geçmişe yapılan zamanyolculuğu sırasında ortaya çıkan teorik, paradoksal bir durumdur. Bunlar arasında: ontoloji paradoksu, yazgıparadoksu ve büyükbaba paradoksubulunmaktadır.
Evrende bilinen olduğu kadar, bilinmeyen gezegenler var. Ve her bir gezegenin kendine has düzeni, sistemi,yasaları ve farklı zaman dilimleri var. Her bir gezegenin kendine has akaşik kayıtları var. Varlıkların eylemleri, düşünceleri,sözleri akaşa cevherine kaydediliyor. Misal siz geçen sene bir kumsalda yürümüşseniz. Zamanın farklı bir boyutunda hala oradasınız. Bir video kamera düşünün istediğiniz şeyi kayda alabiliyorsunuz. Ama cihazın hafızası vardır. Belli bir süre sonra hafıza dolar. Ancak akaşik kayıtların hafızası yoktur. Nasıl sosyal paylaşım sitelerine resim, video, ekleyip hafızası dolmuyorsa , Akaşik kayıtlarında hafızası yoktur. Burada olmuş olan, şimdiki olay, ve gelecek olan olay vardır. Varlıklar sadece olmuş olan ve şimdiki yaşanan olayı bilir ve deneyimler. Gelecek olanı tahmin edemez. Ama o hep oradadır. Zaman paradoksun da her bir boyut farklı algoritmalarla tek bir kapsül içinde gerçekleşmektedir. İşte Tanrı dediğimiz yaradan bu kapsülde bütün zaman paradoksunu ve varlıkları tek bir göz ile görüyor. Varlıkların eylemlerini en son kefaret ve liyakatını zamanı gelince veriyor.
Melekler, Cinler, Uzaylılar ve yüksek varlıklar şekil değiştirebildikleri ve Telepatisi oldukları gibi zamanda yolculuk yapabiliyorlar. Bir kelebeğin kanat çırpışı , başka bir yerde kasırgaya neden olabilir. Yani geçmişe yolculuk yapıp bir ufak bir şeyi değiştirirseniz bu zincirleme gider ve büyük felaketler getirebilir( bkz: Kelebek etkisi filmi), Her gezegenin farklı zaman dilimleri vardır. Cennet ve cehennem boyutunun da öyle, Nasıl bir ülkede gündüz iken farklı bir ülkede gece olması gibi. Zaman paradoksu mevsimlerin düzenden şaşmaması gibi düzenli işlemeli, zaman akışı bozulursa sistem çöker. Ve sistem çökerse bir daha tamir edilemez.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top