Lady Venüs Sutraları

0

1)Varlıklar , Kendi yaşadığı olayların içinde Tıpkı bir bardak suya tuz atılmışçasına tezahür eder. Yani tuz yemeklerde lezzet verebiliyorken. Suda tat vermez. Her maddenin ve mananın bir amacı vardır. Kimisi karanlığa, kimisi ışığa hizmet eder.
2)holografik dünyanızda, her varlık aslında bir programdır. Kimisi zararlı programlar,kimisi faydalı programlar.
3)Her varlığın bir kaderi olduğu gibi, ilahi adalette bir gün tecelli eder.
4)Ölüm olayı bir yok oluş değil, farklı bir sisteme düşüş yada yükseliştir. Bu sizin tekamül seviyenize bağlıdır.
5)İnsan karmik bir ruha sahiptir. Asla bir insanı küçük görmeyin. Gün gelir küçük gördüğünüz insan , büyük işler başarabilir.
6)Bir insanı dışladığınızda, gün gelir sizin çocuklarınızı yada torunlarınızıda başka birileri dışlar. Karma yasası böyledir. Yapılan her eylem ve söz layığını bir gün alır.
7)Evrende herşeyin bir nizamı ve yasası vardır. Kimilerine yaptıkları müstehak, kimilerine mucizedir. Kimilerine ise talihsizlik.
8) Yaşanılan her hüsranın sonunda, elbet bir gün güneş doğacaktır. Zamanı gelmeden çiçek açmaz.Mevsimleriniz bile bir nizam içerisindedir.
9)Bazı varlıklar çok kötüdür, dili, üslubu, ahlakı, karakteri , çünkü onun yazılımı gereği öyle programlanmıştır. Onun yazılım kodlarını değiştiremezsiniz. Onunda program amacı kötülük yapmaktır.Doğanın denge tezahürü böyledir.
10)Kiminiz başka galaksilerden ana rahmine görevli olarak dünyaya gönderildi. Bunlar yıldız tohumlardır. Kimisi dünyada fizik bedenini terk ettiğinde ne güzel galaksilere gider. Kimisi arafa, kimisi nakara, ölen her varlık. Cennet yada cehenneme gitmez.Bu varlığın tekamül seviyesine ve ameline göre hak ettiği sisteme göçer.
11) Daha yüksek sistemleri önce hak etmeniz. Tekamülünüzü sağlıklı yapmanız. Ve Rabbimize isyankar olmamanız şart. Saf bir arınmışlıkla salih bir kul olmanız şart, hiç birşeyde ayrım yapmayan, yargılamayan, öfkelenmeyen, bizdendir. Kim ki; kendini kendinden silip. Ölmeden önce ölürse(yani Uyanırsa, aydınlanırsa) bizdendir.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top