İnsan Tarlalarındamı Uyutuluyoruz?

0

Cennet cehennem alt boyutun ilizyonlarından olup dinlerin sadece bir ilizyon doktrini olduğunu bilmek kavramak lazım. Bir karıncayı yanlışlıkla öldürdüğünüzde ne olur.  Yaşam programı son bulur.  Ve Tarlaya gider.  Tarlada uyutulan her varlık gibi tekrar restore olur burdada reenkarnasyon kavramı çıkar.  Aslında ölen varlık Tarlaya ışınlanır ve Tekrar programlanıp hafızası silinir ve cenin şeklinde bir ana rahmine gönderilir.

uyutulan/kandırılan değil, tüm toplumun uyutularak farklı bir gerçekliğe bağımlı hale getirildiği filmler üzerinden yapmayı tercih ettik. Çünkü bu filmlerin en büyük özelliği hepsinde insanların uyutulduğu veya yetiştirildiği "İnsan Tarlaları/Human Fields"nın olmasıdır. Şüphesiz "insan tarlaları" fikrinin oluşmasında "Matrix"in payı büyüktür, ama son dönemde sıkça karşımıza çıkması da felsefi bir teori olan "kavanozdaki beyin" teorisinin de doğruluğu hakkındaki şüphelerimizi arttırmaktadır!
İşte birilerinin bizi İnsan Tarlaları'nda uyuttuğu, yetiştirdiği veya klonladığı ve daha sonra da hasat ettiği, ama bizim olan bitenden bihaber olduğumuz filmler:İnsan tarlaları" gibi ürkütücü bir fikrin yaratıcısı Matrix, yine tarlaların betimlenmesinde de en ürkütücü görüntüye sahiptir sanırız. Gelecekte, makinelerle insanlar arasında yapılan savaşı makineler kazanmış, ancak bu savaşta dünya da karanlığa gömülmüş ve tüm enerji kaynakları tükenmiştir. Makinelere esir hale gelen insan ırkı klonlanarak insan tarlalarında suni yollarla yaşatılmaya başlanmıştır. Zihinsel olarak da "gerçekten yaşadıklarını" sanmaları için hepsinin beyin fonksiyonları "Matrix" adı verilen sanal aleme bağlanmıştır. Böylece makineler tarlalardaki insan bedenlerinin enerjisini toplayarak kendilerine bir kaynak yaratmışlardır. Kısaca, savaştan sonra tüm insan ırkı makineler için enerji üreten devasa bir pile dönüştürülmüştür. Zihinsel olarak sanal aleme bağlı olan insanlar da gerçekten yaşadıklarını sanmaktadırlar. Oysa hepsi insan tarlalarında uyutulmaktadırlar..

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top