Ajna çakra ve Ajnatik hisler

0

Ajna çakra diğer adıyla 3.göz çakrası bize bilinmeyeni hissetmemizi ve görmemizi sağlar. Ajna nın sanskritçe kelime anlamı bilinmeyendir. Bilinmeyen enerjileri hissedebilir ve görebiliriz taki ajna çakra uzun meditasyon uygulamaları yapıp aktifleşene kadar. Ajna çakrayı aktif leştirmenin en basit yöntemi kuvars kristali yada küçük boy bir ametist taşını uzanarak alnımızın ortasına yerleştirerek gözlerimizi kapayıp alnımızın ortasındaki küçük taşa odaklanmak.  Her gün 20 dk kadar bu uygulamayı yaparsak 3. Göz aktif olur zamanla,  o zaman hislerimiz artar.  Bilinmeyeni görme gücümüz artar.  Bir çoğumuz gündelik faaliyetlerden bitap düştüğü gibi,  günün boş saatlerinde bu uygulamayı deneyebilirsiniz.  Ajnatik hisler dediğimiz olgu korku ve öfkeyi izole edip kişinin düşüncelerini hissedebilir.  Beynin nöronları birbiriyle bağlantıya geçer ve bir olayın bütün olasılıklarını tahmin edebilir. Altıncı hissi açılır ve melekleri, şeytanları,  cinleri yada daha üst boyuttaki varlıkları görebilir.  Kanalı açılır ve aydınlanmış üstadlardan örneğin ashtar sheran,  sanat kumara,  lady nada,  kuthumi gibi üstadlardan kanal mesajları alabilir.  Onları duyabilir yada hologram olarak görebilir.  Ajna çakrayı aktif leştirmenin bir diğer metodu mindroid adı altında olan android uygulamasıdır. Bu uygulamada geçerli ayarları ayarlayıp düz bir yere uzanıp kulaklık takıp telefonu iki gözünüzün üstüne yerleştirip.  Burası mühimdir gözlerinizin kesinlikle kapalı olması gerekir.

https://youtu.be/mrHxZDbJQH8

Adresinden tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Her gün yapılan bu uygulama ajnatik hislerimizi ve üçüncü gözümüzü zamanla açar.  Epilepsi hastalarına yada vertigosu olanlara uygulamayı önermiyoruz.

Ajna çakra aktifleşince bir clairvoyant olmanız( bilinmeyeni görme yetisi)  büyük bir ihtimaldir.  Zaman ve sabır ile yapılan her türlü enerji ve psişik çalışmalar sonuç verecektir .

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top