Klarizm Nedir

0

Klarizm,  insanın hem şeytan tohumu taşıdığına hemde Tanrı tohumu taşıdığına inanılan bir sistemdir. Bu sistemde insan çok karmik bir varlık olmakla birlikte yanlış seçimler ve doğru seçimler yapabilir. Ama bedelini çekmeye hükümlüdür. Klarizm insanın mutasyon olabileceğine yaptığı tercihlerle ya şeytanın tarafını (karanlığı) yada Tanrının tarafını (aydınlığı) seçerek dünyaya hükmeder.  Böylecelikle bir savaş başlar. Bu savaş iyinin ve kötünün, doğrunun ve yanlışın savaşıdır .ve hep kötü kazanır. Karanlık her daim önde olur. Ama unutulan ve gözden kaçan bir şey vardır ki,  aydınlığın sürpriz bir sonu vardır .o doğru an geldiğinde bir sürü can gider. Kayıplar olur. Afetler, yıkımlar, cinayetler, bu karanlığın oyunu bir sürü can almıştır. Ama aydınlık taraf bu canları, daha yüksek boyutlarda, daha güzel uygarlıklara enkarne edecektir. Sevdiklerinizin izi kaybolmayacak farklı bir paradoksta birlikte olacaklardır . Ancak bu birliktelik yinede kısıtlıdır. Kozmik hiyerarşide nice alemlerden gelinir. Nice alemlere gidilir. Klarizmde hayvan geni ve insan geni spiritüel olarak karıştırılmış tır. Bir sapığın sürekli taciz etmesi aslında iblis tohumunun ve hayvan geninin mutasyona uğramasıdır. Böylecelikle sapık taciz ihtiyacı duyacaktır. İnsanın şeytan tohumu taşıdığı buradan kaynaklanır. Aynı işlem bir seri katil içinde geçerlidir.
Klarizmde Tanrı tohumuda taşınır. Bir sapık tövbe ve dualarıyla, ibadet yaparsa(ki bunu isteyip, niyet edip, inanıp, sabır etmeli) tanrı tohumuna bir sinyal gönderip bir mutasyon işlemi başlar. Ve bu tohum aktifleşir. Dönüşüm bazen geç bazen hızlı olur.
Dünyada olan bütün savaşlar, kıskançlıklar, nefret, öfke, güvensizlik, sevgi, aşk, özlem, umut klarizmle bağdaştırıla bilir. Çünkü bunlar tanrı tohumunun ve şeytan tohumunun parçalarıdır. Yani karanlık tarafın yada aydınlık tarafın doktrinleridir.
İnsanın çok yönlü huyları vardır .bu huylar çocukluktan kalma doktrinler olabilir. Bir çoğu bırakılıp yeni huylar, yeni bir karakter sahibi olunulur. Buda ailesi veya çevresi ile ilişkilidir. Ancak bireyin kendi görüşleri en büyük etkendir. Kişi kafasına gerçekten iyi yönde yükselmeyi veya dönüşmeyi koymuşsa bunu başarır. Üstelik önünde ne kadar engel olursa olsun. Klarizmde bu önemlidir. Seçimlerimiz, yaptığımız tercihlerimiz bizi ya karanlık ya aydınlık bir gücün mutasyonuna dönüştürür.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)
To Top